در گزارش متخصص فلز عنوان شد:

تاناكورافروش ها، نوفروش می شوند

تاناكورافروش ها، نوفروش می شوند

به گزارش متخصص فلز معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز اظهار داشت: با هماهنگی های صورت گرفته سعی شده تا فروشندگان البسه دست دوم، تغییر ماهیت دهند و پوشاك تولید داخل را به فروش برسانند.



عبدالله هندیانی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره مبارزه با قاچاق پوشاك، گفت: ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز، درانتها سال ۹۷ و نیز در سال ۹۸، اقداماتی را در حوزه مقابله با برندهایی كه به صورت قاچاق عرضه می شدند، در تهران و ۸ استان دیگر كشور انجام داد كه طی بررسی های صورت گرفته از نمایشگاه پوشاك امسال، تمامی تولیدكنندگان اعلام می كردند كه اقدامات ستاد، باعث شده تولید آنها بطور میانگین بیشتر از ۳۵ درصد رونق صورت گیرد.
معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز اضافه كرد: در واقع برنامه ریزی ستاد در حوزه پیشگیری و مقابله ای، باعث شده تا ۶ هزار و ۵۰۰ متر مربع از پاساژهای معروف تهران كه مبادرت به فروش كالاهای غیرمجاز و قاچاق می كردند، پس از این اقدامات به تولیدكنندگان داخلی روی بیاورند و این فضا را در اختیار تولیدكنندگان كشور قرار دهند. همین طور باتوجه به ممنوعیت واردات پوشاك به صورت رسمی، برای تولیدكنندگان داخلی بستری فراهم شده تا از این فضا استفاده كنند.
وی افزود: ستاد در امسال، به دنبال این است كه طرح مقابله با قاچاق پوشاك را در ۸ استان و تهران ادامه دهد تا رونق تولید صورت گیرد؛ چونكه بنظر می رسد اگر با این فرایند، جلو رویم در حوزه پوشاك با قاچاق مقابله موثری خواهیم داشت.
ساماندهی عرضه پوشاك در مناطق آزاد
هندیانی اشاره كرد: همین طور جلساتی را با مسئولان حوزه مناطق آزاد داشته ایم؛ برای اینكه باتوجه به مجوزهایی كه این مناطق دارند، باید طرح ساماندهی را اجرایی نماییم تا در حوزه ورود پوشاك، آن كالاهایی كه در داخل می توانیم تولید و استفاده نمائیم، دیگر از مسیر مناطق آزاد وارد كشور نشوند.
وی اظهار داشت: برمبنای عدد ۲.۶ میلیارد دلاری كه برای قاچاق پوشاك در سال ۹۶ اعلام شده بود و نیز با بیان آمادگی كه خود تولیدكنندگان برای تولید كیفی كرده اند، می توانیم شاهد كاهش چشم گیر قاچاق پوشاك باشیم.
كنترل عرضه پوشاك با شناسه دار كردن كالاها
هندیانی در ادامه با اشاره به اینكه هنوز همان ۱۰۰ نقطه در تهران برای مقابله با قاچاق مدنظر است، گفت: امسال در حوزه پوشاك از تولیدكنندگان داخل درخواست شده تا در سال ۹۸ تولیدكنندگانی كه رونق خوبی گرفتند، به سمت شناسه دار كردن كالاهای خود بروند و ما بتوانیم در كنار آن، از كد رهگیری استفاده كنیم؛ ضمن اینكه این امید را می دهیم كه بتوانیم كنترل سطح عرضه را هم به شدت دنبال نماییم و در سال جدید، با داشتن شناسه های كالا و كد رهگیری بتوانیم در سطح عرضه در سایر مكان ها غیر از این ۱۰۰ نقطه نیز با قاچاق مقابله نماییم.
وی در مورد افزایش استان های درگیر با مقابله با قاچاق، اظهار داشت: این مساله بستگی به سهم استانها در حوزه قاچاق پوشاك دارد؛ اما هنوز همان ۸ استان مدنظر است.
تاناكورافروش ها تغییر ماهیت می دهند
معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز، همین طور از طرح جدیدی برای مقابله با قاچاق پوشاك آگاهی داد و اضافه كرد: البسه دست دومی كه در بعضی از استانها به فروش می رود، به صورت قاچاق وارد كشور می شود، كه بر این اساش ما به دنبال این هستیم كه این فروشگاهها را به سمت نوفروشی، تغییر ماهیت دهیم.
وی افزود: اتحادیه را فعال كردیم كه بتواند به این مساله ورود پیدا كرده و اگر مكان هایی هستند كه بتوانند تغییر كاربری دهند و جواز بگیرند و با جواز اتحادیه بتوانند نوفروشی و كالاهای تولید داخل را عرضه كنند، این اقدام صورت گیرد.
هندیانی همین طور تصریح كرد: كل پوشاك قاچاقی كه جمع آوری شده، تحویل سازمان اموال تملیكی می شود و اگر قاچاق باشد، این سازمان حق فروش را ندارد تا مجدد در بازار ورود پیدا نكند. در واقع سازمان اموال تملیكی و سازمان هایی كه پوشاك در اختیارشان قرار می گیرد، امكان عرضه مجدد ندارند و می توانند یا كالا را صادر كنند یا به كشورهای دیگر عرضه كنند.


منبع:

1398/11/04
15:55:56
4213
5.0 / 5
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات