رئیس مركز تحقیقات بتن:

به كرمانشاه راهمان ندادند!

به كرمانشاه راهمان ندادند!

به گزارش متخصص فلز رئیس مركز تحقیقات بتن اظهار داشت: حاضر شدیم پس از زلزله كرمانشاه به صورت مجانی بازرسی ساخت و سازهای جدید را انجام دهیم اما به ما گفتند نمی خواهیم شما اینجا باشید.



به گزارش متخصص فلز به نقل از ایسنا، مصطفی احمدوند در حاشیه كنفرانس ملی بتن، آب و زلزله اظهار نمود: ماه قبل 105 زلزله در ایران به وقوع پیوست كه در سه استان كرمان، كرمانشاه و یزد شاهد بیشترین تعداد زلزله بودیم. با این وجود بررسی های ما نشان داده است سازه هایی كه پس از زلزله در این استان ها تولید می گردد با استاندارد مطابقت ندارد.

وی با اشاره به اینكه فرمول ها، روش های تولید و آئین نامه ها موجود است اضافه كرد: این موارد استفاده می گردد ولی باید ببینیم توسط چه كسی اجرا می گردد. بنیاد مسكن به ما گفته وارد این مناطق نشویم. ما گفتیم حاضریم بازرسی را مجانی انجام دهیم ولی نمی خواهند ما آنجا باشیم.

رئیس مركز تحقیقات بتن تصریح كرد: پس از زلزله بم ما كارمان را در آن منطقه آغاز كردیم و همه می دانند كه این حضور به ارتقای كیفیت ساخت و سازها در آنجا منجر گردید.

احمدوند یكی از دلایل تخریب سازه ها در زلزله كرمانشاه را كیفیت پایین شن و ماسه عنوان نمود و اظهار داشت: طبیعتا بتن استاندارد در مقابل زلزله مقاوم تر است اما باید نسبت آب و بتن به یك اندازه دیده شود كه اگر این تناسب به هم بخورد سازه كیفیت خویش را از دست می دهد.

وی با اشاره به این خبر كه موسسه استاندارد در نظر دارد شنبه آینده ویرایش جدیدی از استاندارد بتن را رونمایی كند، اظهار داشت: چك فهرست، انتقال بتن به كارگاه و بازرسی سه مولفه بسیار مهم در كیفیت بتن است اما ظاهرا قصد دارند در ویرایش جدید این موارد را بردارند و یك چیز جدید ارائه نمایند كه بطور قطع این اقدام نمی تواند اقدام مناسبی باشد. همین حالا ساختمانی كه دارند برای انجمن بتن ایران می سازند مشكلات زیادی از نظر طراحی متریال و مقاومت سازه دارد.

در بخش دیگری از این همایش غلامرضا كاتب نماینده گرمسار و آرادان اظهار داشت: در سال های 90، 91 كه بحث مسكن مهر مطرح بود بیشترین مقدار بتن در كشور مصرف شد كه به افزایش تحقیقات و كارآمدی بتن در ساختمان ها انجامید. البته با وضعیت مطلوب فاصله داریم كه باید تلاش نماییم به ارتقای علمی در این زمینه برسیم.

وی با اشاره به اینكه اوایل انقلاب در تولید سیمان با چالش جدی مواجه بودیم، تصریح كرد: امروز به راحتی می توانیم سیمان صادر نماییم و ذخایر خوبی هم در این كشور داریم.

همچنین محمد حاج رسولی ها، مدیركل شركت مدیریت منابع آب ایران در این نشست اظهار نمود: هم اكنون 172 سد مخزنی در كشور داریم كه 40 سد بتنی 23 درصد تعداد سدهای كشور را شامل می گردد اما بیشتر از 44 درصد آب در سدهای بتنی ذخیره شده كه نشان داده است سازه های بتنی تملك آب بیشتری به ما می دهد.

جواد برنجیان رئیس انجمن بین المللی بتن هم اظهار نمود: در این همایش حدود 200 تیم دانشگاهی از 64 دانشگاه شركت كرده اند كه نشان داده است استقبال از این كنفرانس طی 21 دوره برگزاری آن افزایش چشمگیری داشته است.

هومان لیاقتی رئیس پردیس فنی مهندسی دانشگاه شهید عباس پور هم اظهار نمود: این دانشگاه مكانی است كه تحقیقات كاربردی در رابطه با صنعت آب و برق، عمران، محیط زیست و انرژی را انجام داده و در منطقه خاورمیانه استثنائی بوده است.

وی با اشاره به این مورد كه محیط زیست همیشه از مخاطرات طبیعی در صدمه بوده است، اظهار داشت: بتن پدیده ای است كه می تواند از لحاظ مهندسی كمك نماید تا این مخاطرات به حداقل برسد.

وی همینطور با اشاره به حادثه روز گذشته واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات این ضایعه را تاسف بار خواند و اظهار داشت: حوادثی از این دست نشان داده است كه تا چه اندازه باید نسبت به اجرای قانون و استاندارد در زمینه های شهرسازی جدیت داشته باشیم.




1397/10/05
14:25:40
5338
5.0 / 5
تگهای خبر: تولید , ساخت و ساز , صنعت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات