از تولید نانو دارویی برای تسریع اثربخشی درمان كرونا تا پوششی با خاصیت جذب آلودگی هوا

از تولید نانو دارویی برای تسریع اثربخشی درمان كرونا تا پوششی با خاصیت جذب آلودگی هوا

متخصص فلز: در نهمین جلسه کمیته تجاری سازی طرح های انجمن شرکت های دانش بنیان سلامت تهران طرح هایی درباب ساخت نانو کامپوزیت پلیمری با کاربری رنگ و پوشش، دستیار هوشمند کنترل دیابت، ساخت ماسک و گاردهای حفاظتی و نانوداروی کمکی در تسریع اثربخشی درمان کرونا بررسی گردید.


به گزارش متخصص فلز به نقل از ایسنا، دکتر حسین وطن پور، رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت تهران، در نهمین جلسه کمیته تجاری سازی طرح های انجمن شرکت های دانش بنیان سلامت تهران که امروز برگزار شد، اظهار داشت: این جلسه فرصت خوبی برای شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور است که بتوانند پروژه خودرا معرفی کنند و آنرا در معرض توجه سرمایه گذاران قرار دهند. همچنین، در این جلسات شرایطی فراهم می شود که طرح ها مورد نقد و بررسی قرار گیرند تا روند اصلاحی را در پیش بگیرند. انجمن شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت تهران باوجود وجود شرایط پیچیده کرونائی با جدیت تلاش می کند که این جلسات را بطور مستمر برگزار کند.
وی با تبریک فرارسیدن هفته ی پژوهش و فناوری افزود: در دانشگاه های مختلف فناوران به تکاپو افتاده اند و غرفه های مختلفی در حال شکل گیری است و نمایشگاه ها و فن بازارهایی در پیش است. فردا از حدود هشت محصول حوزه فناوری که مورد حمایت دفتر توسعه فناوری سلامت قرار گرفته اند، رونمایی خواهیم داشت.
در بخش ابتدایی این جلسه نیز دکتر شاهرخ مهدوی، مدیر اجرائی شرکت های دانش بنیان سلامت با اشاره به نام سرمایه گذاران حاضر در این نشست، اضافه کرد: چهار طرح در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. امیدوارم در دی، بهمن و اسفند ماه نیز جلسات کمیته تجاری سازی اجرا شود. برای سال آینده برنامه ریزی های جدیدی داریم که برمبنای آنها شاید سبک و سیاق برگزاری این جلسات تغییر یابد و شرکت هایی که دارای طرح های فناورانه و مناسب برای سرمایه گذاری هستند، جلسات را به صورت انحصاری در اختیار بگیرند.
در ادامه این جلسه، دکتر غلامعلی فرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری به بیان توضیحاتی درباب ساخت نانو کامپوزیت پلیمری با کاربری رنگ و پوشش با خاصیت جذب آلودگی هوا پرداخت و اضافه کرد: یکی از معضلات کلان شهرها و شهرهای صنعتی بحث آلاینده های جوی است. از طرف دیگر، در بخش های زیادی از سطوح شهری نظیر جداول، پل های بتنی و تونل ها از رنگ استفاده می شود. استفاده از رنگ های تولید شده برمبنای نانو کامپوزیت های پلیمری به صورت هیبرید سه گانه می تواند آلودگی اطراف خودرا جذب نماید.
به قول وی بعضی از خواص این پوشش عبارتند از: چسبندگی عالی به سطح، مقاومت بسیار عالی در مقابل UV، قابلیت تولید در رنگ های مختلف، مقاومت عالی در مقابل سایش، خود تمیزشوندگی، مقاومت خوب در مقابل انواع حلال ها، استعمال آسان، جذب آلودگی هوا، غیرسمی و ضدقارچ بودن.
برمبنای آن چه در این نشست عنوان شد، قیمت این محصول برای عرضه به بازار ۸ دلار به ازای هر متر مربع است.
در بخش دیگری از این جلسه، حمید تبیانیان از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره طرح دستیار هوشمند کنترل دیابت اظهار داشت: این دستیار هوشمند یک اپلیکیشن کاربردی برای بیماران مبتلا به دیابت نوع یک و نوع دو است. این برنامه، با کنترل دوز انسولین یا داروی مصرفی، تنظیم رژیم غذایی روزانه و مدیریت فعالیت بدنی به کنترل قند خون کمک می نماید.
وی با اشاره به اینکه این برنامه به فرد اعلام می کند هر روز چه قدر کالری نیاز دارد و چه قدر کالری مصرف کرده است، اضافه کرد: این دستیار هوشمند کنترل دیابت به بیمار می گوید چه قدر کربوهیدرات، قند، چربی و پروتئین خورده است و در کدام زمینه کمبود دارد و چطور باید این کمبود را جبران کند.
به قول این فناور، با نصب این برنامه فرد به بانک جامع و انحصاری اطلاعات غذایی دسترسی خواهد داشت تا حتی در مسافرت، بداند هر غذایی که می خواهد انتخاب نماید، چطور روی قند خونش تاثیر می گذارد و ارزش غذایی آن بطور کامل چه قدر است.
برمبنای آن چه در این نشست عنوان شد، این شرکت دانش بنیان به سرمایه ای سه میلیاردی برای توسعه فعالیت خود نیاز دارد و تعداد کاربران این برنامه ۱۵ هزار و تعداد کاربران فعال آن حدود ۶ هزار است.
در این جلسه، نماینده ی یکی از شرکت های سرمایه گذار حاضر در جلسه درباره محصولات این شرکت توضیحاتی ارائه داد.
در ادامه، بهمن خرمی از شرکتی مستقر در پارک علم و فناوری ارومیه درباره طرحی با عنوان نانو داروی کمکی تسریع اثربخشی درمان کرونا، اظهار داشت: برای پیاده سازی این طرح از تاثیر همزمان دو عامل فسفاتی برای ارتقا و افزایش واکنش پذیری داروی مصرفی استفاده می شود. فسفات زیرکونیم عامل اساسی در افزایش واکنش داروی مصرفی خواهد بود و فسفات نقره باتوجه به خواص آنتی بیوتیکی بعنوان عامل کمکی داروی ضد ویروس ایفای نقش می کند.
وی ادامه داد: فسفات زیرکونیم حالت سمی ندارد در نتیجه برای بافت های بیولوژیکی می توان از آن استفاده نمود. نانو فلزات زیرکونیم و نقره خودرا به ویروس ها می چسبانند و مانع از اتصال آنها به ویروس می شوند. در ساخت دارو از مواد اولیه ای بهره برده ایم که کاملا تولید خودمان است.
در بخش پایانی این جلسه، محمدحسین زارع به بیان توضیحاتی درباب طرح تولید ماسک و گاردهای حفاظتی جدید بیمارستان صحرایی پرداخت.
وی با صرف نظر از بیان تکنولوژی تولید این محصولات، اظهار داشت: ارزش پتنت این محصولات در ازای ۱۰ میلیارد تومان واگذار می شود.
همچون سرمایه گذاران حاضر در این نشست می توان به پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مجمع شهرداران آسیایی، صندوق سلامت تهران، موسسه دانش بنیان برکت، دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران و انجمن مدیریت فناوری و نوآوری اشاره نمود.



1399/09/24
23:52:46
1160
5.0 / 5
تگهای خبر: بازار , تولید , سرمایه گذاری , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات