وزیر جهاد كشاورزی اعلام كرد؛

افت ۵۰ درصدی تولید جوجه یکروزه علت افزایش قیمت تخم مرغ

افت ۵۰ درصدی تولید جوجه یکروزه علت افزایش قیمت تخم مرغ

به گزارش متخصص فلز وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: کاهش جوجه ریزی از بهمن سال 99 تا اردیبهشت سال 1400 و افت حدود 50 درصدی تولید جوجه یکروزه سبب شده امروز خروجی تخم مرغ با کاهش روبرو شود.



به گزارش متخصص فلز به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید جواد ساداتی نژاد در حاشیه مراسم شروع گام دوم «طرح جهش تولید در دیم زارها» در ۱۵ استان کشور، اضافه کرد: گام دوم طرح جهش تولید در دیم زارها با همراهی ستاد اجرائی فرمان امام (ره) در سطح ۲.۶ میلیون هکتار در دیم زارهای ۱۵ استان کشور و با مشارکت ۳۰۰ هزار نفر کشاورز اجرا خواهد شد که این اقدام می تواند حدود یک میلیون تن تولید محصولات کشاورزی را افزایش دهد.
وزیر جهاد کشاورزی اظهار نمود: با تامین مالی ستاد اجرائی فرمان امام (ره)، کشاورزان در تهیه بذر، تسهیلات برای خرید ماشین آلات و بیمه محصول حمایت می شوند و کشاورز با مدیریت ریسک بهتر مبادرت به کشت می کند، همین طور آموزش رایگان در این طرح کیفیت محصول را بیشتر می کند و بدین سان رشد چند برابری در تولید محصولات دیم خواهیم داشت.
ساداتی نژاد ابراز امیدواری کرد که این طرح بتواند در سال های آتی توسعه پیدا کند و در تمام دیم زارهای کشور اجرائی شود.
افت ۵۰ درصدی تولید جوجه یکروزه علت افزایش قیمت تخم مرغ
وزیر جهاد کشاورزی درباره افزایش قیمت تخم مرغ اظهار داشت: در بخش طیور آنچه در زنجیره تولید رخ داده، به زنجیره مرغ اجداد و ۱۸ ماه قبل باز می گردد بدین سبب امروز هر تصمیمی بگیریم نمی توانید اثر آنرا تا هفته آتی ببینید مگر در زمینه واردات اقدامی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: کاهش جوجه ریزی از بهمن سال ۹۹ تا اردیبهشت سال ۱۴۰۰ و افت حدود ۵۰ درصدی تولید جوجه یکروزه موجب شد امروز خروجی تخم مرغ با کاهش روبرو شود، بدین سبب برنامه ریزی ها نیاز به زمان دارد تا بازار را به ثبات کامل و بدون نوسان برساند.
ساداتی نژاد افزود: اتحادیه ها با تمام توان درحال فعالیت هستند تا حوزه مرغ و تخم مرغ بتواند نیاز مردم را تامین کند.
حمایت از تولید خط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است
وزیر جهاد کشاورزی اشاره کرد: اهتمام وزارت جهاد کشاورزی بر حفظ تولید و صیانت از حقوق مصرف کننده است؛ بدین سبب این وزارتخانه تمام تلاش خودرا به کار می برد تا یک محصول باکیفیت و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار دهد. ما در ابتدای دولت هستیم و رییس جمهوری بر سفره مردم تاکید بسیاری دارد اما برای انجام امور به زمان نیاز داریم تا سفره مردم را به نحو احسنت تامین نماییم.
ساداتی نژاد درباره با تغییر قیمت تخم مرغ اظهار داشت: مذاکراتی دراین زمینه توسط معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام می باشد تا با رعایت حقوق مصرف کننده یک ساز و کاری را اجرا نماییم که به تولید اقتصادی هم ضرر و زیان وارد نشود.
وی با اعلان اینکه کشاورزی یک بنگاه اقتصادیست که اگر سودده نباشد تولید استمرار پیدا نمی کند، اضافه کرد: با کاهش عرضه، قیمت کالا افزایش می یابد بدین سبب خط قرمز ما این است که از تولید حمایت نماییم تا به پایداری تولید، کیفیت و سلامت تولید و قیمت مناسب برای مصرف کننده برسیم.


منبع:

1400/07/12
00:04:44
1029
5.0 / 5
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , تولید , حقوق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات
خرید و فروش فلزات مانند آهن و آلومینیوم و مس و روی و متخصصان فلز