افزایش 50 درصدی حقوق بازنشستگان امسال
به گزارش متخصص فلز، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام نمود: میزان افزایش حقوق بازنشستگان امسال بیشتر از ۵۰ درصد بوده و این گروه بیشترین رشد دریافتی را در بین اقشار با درآمد ثابت داشته اند.
به گزارش متخصص فلز به نقل از مهر، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی رسمی ۶۵ پروژه سازمان تامین اجتماعی که به شکل همزمان در سراسر کشور و با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رییس جمهور برگزار گردید، اظهار داشت: حقوق کارگران امسال حدود ۴۵ درصد و حقوق کارکنان دولت نزدیک به ۳۰ درصد بالا رفته است. با احتساب جزییات و ردیف های فرعی، این درصدها کمی متفاوت می باشد، اما در مورد بازنشستگان تامین اجتماعی همه افزایش ها بالاتر از ۵۰ درصد بوده و در بعضی موارد با اجرای متناسب سازی و افزایش حداقل مزد، رشد حقوق به ۵۹ تا ۶۰ درصد رسیده است. با این وجود، این اقدامات هنوز پاسخگوی کامل نیازهای بازنشستگان نیست.
وی اضافه کرد: با وجود شرایط تورمی که قدرت خرید بازنشستگان را به سرعت می کاهد، سازمان تامین اجتماعی توانسته با وجود محدودیت های مالی، گام هایی در جهت بهبود مستمری ها بردارد. انتظار می رود این اقدامات رضایت نسبی بازنشستگان را فراهم آورد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همین طور به برگزاری آزمون برای انتخاب اعضای مالی شرکت های وابسته به تامین اجتماعی اشاره نمود و اضافه کرد: این آزمون ها در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) و سایر صندوق های بازنشستگی برگزار می گردد تا عدالت شغلی و شایسته سالاری محقق شود. بر طبق این سازوکار، متقاضیان عضویت در هیأت مدیره در آزمون های تخصصی شرکت کرده و بانک اطلاعاتی و منابع آزمون در اختیارشان قرار می گیرد. اجرای این آزمون ها بر عهده سازمان آموزش فنی و حرفه ای است و انتظار می رود این روند با تشکیل شفافیت و انتخاب های تخصصی تر، باعث بهبود عملکرد شرکت های تابعه شود.
وی در ادامه تاکید کرد: مطالبات بازنشستگان گسترده است و فاصله ای میان انتظارات آنان و توان واقعی سازمان وجود دارد. از طرف دیگر، تامین اجتماعی علاوه بر پرداخت حقوق، موظف به سرمایه گذاری و ارائه خدمات شایسته در عرصه درمان نیز هست.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: سازمان برای پرداخت حقوق بازنشستگان با منابع محدودی روبه روست و ناگزیر بخش مشخصی از این منابع را به حوزه های دیگر، همچون درمان، اختصاص می دهد. با وجود تمام تنگناها، امروز شاهد افتتاح تعداد زیادی پروژه درمانی هستیم.
وی با اشاره به این که تمرکز اصلی ما در ۲ حوزه بوده است توضیح داد که اولین محور مورد نظر ما، تکمیل خدمات درمانی وزارت بهداشت است که برمبنای همکاری کم نظیری که در این دولت میان سازمان تامین اجتماعی و وزارت بهداشت شکل گرفته، در مناطقی که وزارت بهداشت بیمارستان دارد، سازمان مبادرت به تکمیل خدمات بیمارستانی و افزایش تجهیزات کرده است. این رویکرد با همراهی نمایندگان مجلس دنبال شده تا از کارهای موازی جلوگیری شود.
میدری تصریح کرد: در رویکرد دوم ایجاد و توسعه درمانگاه ها مدنظر ماست، در مناطق دورافتاده یا نقاطی که نیاز به خدمات درمانی وجود دارد، با هماهنگی وزارت بهداشت، ساخت درمانگاه ها در دستور کار قرار گرفته است. این اقدام با هدف افزایش دسترسی مردم به خدمات اولیه درمانی و همسویی کامل با سیاستهای وزارت بهداشت به انجام می رسد.
منبع: metalpro.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب