۵۵۰۰ صندلی جدید به ناوگان هوایی افزوده شد

۵۵۰۰ صندلی جدید به ناوگان هوایی افزوده شد

به گزارش متخصص فلز، مدیرکل دفتر صلاحیت پروازی سازمان هواپیمایی کشوری ضمن اشاره به این که در یکسال اخیر5500 صندلی جدید به ناوگان هوایی کشور اضافه شده، در رابطه با عدم تأثیر سن تقویمی هواپیما بر ایمنی پرواز به عرضه توضیحاتی پرداخت.



به گزارش متخصص فلز به نقل از ایسنا، منصور صدری با اشاره به اینکه اکنون تعداد ۲۰۹ فروند هواپیمای مسافری در کشور فعالند، اظهار داشت: این هواپیماها به شکل مستمر درحال خدمات رسانی به مسافران هستند.
وی همینطور به هواپیماهای زمین گیر نیز اشاره نمود و اظهار داشت: پتانسیلهای داخلی که توسط متخصصان این صنعت درحال تشکیل است سبب شده در حوزه تعمیر و نگهداری هواپیما حرفی برای گفتن داشته باشیم و حدودا وابستگی به خارج قطع شده است.
مدیرکل دفتر صلاحیت پروازی سازمان هواپیمایی کشوری در یک مصاحبه تصویری اشاره کرد: با تامین قطعاتی که صورت می گیرد و تعمیراتی که در حوزه موتور و ارابه های فرود در کشور به انجام می رسد هواپیماهای فعال سریعتر به ناوگان اضافه و خدمات رسانی می کنند. همینطور این اقدامات سبب شده هواپیماهایی که درحال خدمت رسانی هستند زمین گیر نشوند.
وی در ادامه با اشاره به این که در عمل سن تقویمی هواپیما تاثیری در ایمنی ندارد، اظهار داشت: درصورتی که یک هواپیما دستورالعمل را در زمان هایی که توسط کارخانه سازنده ذکر شده به نحو احسن رعایت کند با نظارت هایی که سازمان هواپیمایی انجام می دهد ایمنی برقرار است و مردم نگرانی از این بابت نداشته باشند.
صدری در انتها اظهار داشت: در یکسال اخیر حدودا ۵۵۰۰ صندلی به ناوگان کشور اضافه شده و مردم می توانند از این خدمات استفاده نمایند.



منبع:

1404/09/01
10:15:44
18
5.0 / 5
تگهای خبر: تخصص , خدمات , سازمان , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات
خرید و فروش فلزات مانند آهن و آلومینیوم و مس و روی و متخصصان فلز