اتمام عملیات ریل گذاری راه آهن اردبیل-میانه با حضور وزیر راه و شهرسازی

اتمام عملیات ریل گذاری راه آهن اردبیل-میانه با حضور وزیر راه و شهرسازی

متخصص فلز: اردبیل وزیر راه و شهرسازی در مسافرت به استان اردبیل از طریق آهن میانه-اردبیل بازدید و اتمام عملیات ریل گذاری راه آهن اردبیل-میانه به طول حدود ۱۷۵ کیلومتر را اعلام نمود و با اتمام آخرین کوپلاژ این مسیر ریلی نصب و این خط به شبکه ریلی کشور متصل شد.


فرزانه صادق امروز پنجشنبه چهارم دی، در جریان بازدید ازاین پروژه درمیان خبرنگاران اظهار داشت: آخرین قطعه مهم ترین خط ریلی کشور امروز با وجود همه محدودیت های تحریمی بر زمین گذاشته شد و ریل گذاری این پروژه عظیم به اتمام رسید.
وی با اعلان اینکه این پروژه در زمره دشوارترین پروژه های ریلی کشور بوده است، اظهار داشت: حدود ۲۰ درصد از مسیر حدود ۱۷۴ کیلومتری این خط را ابنیه فنی همچون پل، تونل و گالری تشکیل می دهد که نشان دهنده پیچیدگی و سختی اجرای آنست.
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: این پروژه بزرگ با تلاش جوانان غیور ایرانی، شامل کارگران، مهندسان، مشاوران و پیمانکاران، همراهی همکاران در شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، پیگری های نمایندگان محترم مجلس و تدبیر استاندار محقق شد.
صادق اضافه کرد: برای افتتاح رسمی و بهره برداری کامل از این خط ریلی، برنامه ریزی کرده ایم تا انتهای سال جاری، ان شاءالله مراسم افتتاح کامل نیز صورت گیرد.
وی با اظهار امیدواری از به صدا درآمدن سریع سوت قطار در ایستگاه اردبیل، اظهار داشت: خدا را شاکریم که بالاخره بعد از پیگیری های مداوم، امروز می توانیم افتخار اتمام این پروژه ملی را جشن بگیریم.
وی اظهار داشت: پروژه راه آهن میانه-اردبیل شاهکارهای مهندسی قابل توجهی را به معرض نمایش گذاشته است. این خط ریلی حدود ۱۷۵ کیلومتر شامل ۶۲ تونل به طول کلی حدود ۲۴ کیلومتر و ۲۹ پل بزرگ به طول ۴۳۰۰ متر است.
وزیر راه و شهرسازی با اعلان اینکه این تعداد و حجم سازه های خاص، این پروژه را در زمره دشوارترین طرح های اجرائی کشور قرار می دهد، اضافه کرد: در این پروژه صرفاً دو پل با طول بیشتر از ۵۰۰ متر وجود دارد که پیشرفت کل پروژه هم اکنون در بخش زیرسازی ۹۸ درصد، در بخش روسازی ۹۲ درصد و در بخش ساختمان ایستگاه ها ۸۳ درصد بوده است.
صادق خاطرنشان کرد: عملیات زیرسازی شامل خاکبرداری، خاکریزی، بتن ریزی، حفاری و لاینیگ تونل ها، راه اندازی گالری و ساخت پل های خاص است.
وی ادامه داد: در این پروژه ایستگاه تشکیلاتی اردبیل و ایستگاههای فیروز آباد، گنجگاه و مهماندوست درنظر گرفته شده است.
بازدید وزیر راه و شهرسازی از پروژه باند دوم اردبیل-سرچم
وزیر راه و شهرسازی در ادامه سفر استانی خود به اردبیل، از پروژه مهم راه اندازی باند دوم اردبیل-سرچم بازدید کرد.
فرزانه صادق با اعلان اینکه این پروژه راهبردی به طول ۱۷۸ کیلومتر درحال اجراست و هم اکنون ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: تکمیل این محور مواصلاتی، شاخص بهره مندی استان اردبیل از شبکه بزرگراهی را به میانگین ملی نزدیک خواهد نمود.
وی خاطرنشان کرد: همین طور بهره برداری از پروژه باند دوم اردبیل-سرچم، علاوه بر کاهش قابل توجه تصادفات جاده ای، در تسهیل حمل و نقل، رشد گردشگری و تقویت تجارت منطقه ای نیز نقش مهمی ایفا خواهد نمود.


منبع:

1404/10/05
13:42:45
6
5.0 / 5
تگهای خبر: تجارت , كشور , مجلس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات
خرید و فروش فلزات مانند آهن و آلومینیوم و مس و روی و متخصصان فلز