جاده چالوس از ساعت ۱۴ یک طرفه می شود

جاده چالوس از ساعت ۱۴ یک طرفه می شود

به گزارش متخصص فلز، مرکز مدیریت راه های کشور اعلام نمود: عبور و مرور در محور چالوس مسیر شمال به جنوب از ساعت ۱۴ امروز تا اطلاع بعدی ممنوع می باشد.



به گزارش متخصص فلز به نقل از مهر، مرکز مدیریت راه های کشور از اعمال محدودیت ترافیکی در محور چالوس اطلاع داد و اظهار کرد: تردد در محور چالوس مسیر شمال به جنوب از ساعت ۱۴ امروز (چهارشنبه، ۲۳ اردیبهشت) تا اطلاع بعدی ممنوع می باشد.
بر اساس این گزارش، اکنون ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه سنگین گزارش شده است.
همچنین ترافیک سنگین در آزاد راه تهران - شمال مسیر جنوب به شمال حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ و هم محدوده تونل البرز تا انتهای آزاد راه مشاهده می شود.
در محور هراز هم ترافیک در هر دو مسیر رفت و برگشت و در محدوده سه راهی چلاو سنگین است.
در مقابل، تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران - بومهن، آزاد راه تهران - پردیس و آزاد راه قزوین - رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان گزارش شده است.
براساس اعلام مرکز مدیریت راه های کشور، اکنون محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند. خلاصه اینکه ترافیک سنگین در آزاد راه تهران - شمال مسیر جنوب به شمال حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ و هم محدوده تونل البرز تا انتهای آزاد راه مشاهده می شود.

منبع:

1405/02/24
18:59:13
40
0.0 / 5
تگهای خبر: بو , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات
خرید و فروش فلزات مانند آهن و آلومینیوم و مس و روی و متخصصان فلز