یك كارشناس:
ممنوعیت واردات خودرو مقابله به مثل در شرایط تحریم است
متخصص فلز: عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: وقتی كه به علت تحریم های آمریكا شنیده می گردد كه برخی خودروسازان خارجی امكان دارد همكاری خویش را با خودروسازان داخلی متوقف كنند نخستین اقدام لازم در این زمینه مقابله به مثل و ممنوع كردن واردات این خودروها است.
ابوالفضل خلخالی در گفت وگو با ایسنا، اظهار نمود: این احتمال مطرح شده كه به علت شرایط تحریم امكان دارد خودروسازان كره ای و ژاپنی تحویل قطعه به خودروسازان داخلی را متوقف كنند.
وی با اشاره به اینكه در چنین شرایطی نخستین كار لازم ممنوع كردن واردات خودرو از شركت های مربوطه است، تصریح كرد: در شرایط خاص باید متناسب با شرایط تصمیم گرفت و هم اكنون هم زمان اتخاذ تصمیمات خاص است.
این كارشناس صنعت خودرو ادامه داد: گذشته از آن ممنوعیت واردات خودرو در این شرایط فشار بر منابع ارزی كشور را می كاهد و با این كار منابع ارزی به جای واردات كالاهای غیرضروری خرج كالاهای اساسی می گردد.
وی اضافه كرد: البته نكته مهم در این شرایط این است كه خودروسازان داخلی تمركز بیشتری بر حفظ و افزایش كیفیت خودروهای تولیدی خود داشته و نیاز مردم به خودروهای با كیفیت و ایمن را تامین كنند.
خلخالی با اشاره به اینكه ما در شركت های خودروسازی دانش فنی خوبی داریم اما متاسفانه قطعه سازان همپای صنعت خودرو رشد نكرده اند، خاطرنشان كرد: در این زمینه هم وزارت صنعت، معدن و تجارت و هم خودروسازان باید ابزارهای نظارتی خویش را تقویت نمایند تا قطعه سازان هم مجبور به ارتقای كیفیت قطعات تولیدی خود شوند.
به گزارش متخصص فلز به نقل از ایسنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه ای به تاریخ سی ام خرداد ماه جدیدترین مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را برای اجرا به سازمان توسعه تجارت ابلاغ نمود.
براساس این ابلاغیه، ثبت سفارش و واردات ۱۳۳۹ ردیف تعرفه ای كالا كه شامل بیش از ۱۴۰۰ قلم كالا است ممنوع گردید. خودرو هم جزو كالاهای ممنوعه وارداتی قرار دارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب