بخش هوش مصنوعی متا آب رفت

بخش هوش مصنوعی متا آب رفت

به گزارش متخصص فلز، متا بعد از موج گسترده استخدام، در اقدامی با هدف ساده سازی عملیات خود، 600 شغل بخش هوش مصنوعی این شرکت را حذف می کند.


به گزارش متخصص فلز به نقل از ایسنا، بر اساس گزارش روزنامه های وال استریت ژورنال، نیویورک تایمز و سایر نشریات، این تعدیل نیرو بر لابراتوار ابرهوش مصنوعی متا تاثیری نخواهد گذاشت.
تعداد کارکنان این لابراتوار به سرعت از راه جذب پژوهشگران برتر با بسته های حقوقی بیشتر از رقبایی مانند «اوپن ای آی» (OpenAI) و اپل افزوده شد.
این تعدیل نیرو گروه هایی را هدف قرار می دهد که بر محصولات و زیرساخت های هوش مصنوعی متمرکز هستند و هدف این تعدیل، افزایش بهره وری بدون قربانی کردن کار روی بلندپروازانه ترین پروژه های شرکت است.
بر اساس گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، خیلی از کارکنان لطمه دیده امکان دارد در موقعیت شغلی دیگری در این شرکت به کار گرفته شوند.
روزنامه نیویورک تایمز این تعدیل نیرو را با هدف مواجهه با «بزرگی سازمانی» بعد از استخدام گسترده برای توسعه برنامه هوش مصنوعی توصیف کرد.
خبرگزاری فرانسه گزارش کرد، هر دو روزنامه به نقل از یادداشتی از الکساندر وانگ، رییس دفتر هوش مصنوعی متا اعلام نمودند که این تعدیل نیرو به این مفهوم است که برای تصمیم گیری به گفت وگوهای کمتری نیاز خواهد بود.
بطور خلاصه، این تعدیل نیرو گروه هایی را هدف قرار می دهد که بر محصولات و زیرساخت های هوش مصنوعی متمرکز هستند و هدف این تعدیل، افزایش بهره وری بدون قربانی کردن کار روی بلندپروازانه ترین پروژه های شرکت است.

1404/08/01
17:55:02
24
5.0 / 5
تگهای خبر: حقوق , سازمان , محصولات , نیرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
متخصص فلز Metal Pro
متخصص فلز Metal Pro
metalpro.ir - حقوق مادی و معنوی سایت متخصص فلز محفوظ است

متخصص فلز

فلزکار متخصص فلزات
خرید و فروش فلزات مانند آهن و آلومینیوم و مس و روی و متخصصان فلز