بازگشت حجاج ایرانی به کشور از ۱۱ خرداد شروع می شود
به گزارش متخصص فلز، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از آغاز پروازهای بازگشت حجاج به کشور از 11 خردادماه 1405 اطلاع داد و اعلام نمود که تا پایان امروز، در مجموع 22 هزار و 763 زائر به سرزمین وحی اعزام شده اند.
به گزارش متخصص فلز به نقل از مهر، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: پروازهای بازگشت حجاج به کشور از ۱۱ خردادماه ۱۴۰۵ شروع می شود.
بر اساس اعلام ایران ایر، از آغاز عملیات اعزام زائرین حج تمتع تاکنون، تا آخر روز ۲۰ اردیبهشت ماه، با انجام ۲۰۰ پرواز رفت و برگشت، در مجموع ۲۲ هزار و ۷۶۳ زائر از ایستگاه های تهران، مشهد و زاهدان به سرزمین وحی اعزام شده اند.
طبق برنامه ریزی های انجام شده، عملیات اعزام زائرین حج تمتع ۱۴۰۵ تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه می یابد و پروازهای اعزامی از ایستگاه های تعیین شده به مقصد سرزمین وحی طبق برنامه در حال انجام می باشد.
به گزارش متخصص فلز به نقل از مهر، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: پروازهای بازگشت حجاج به کشور از ۱۱ خردادماه ۱۴۰۵ آغاز می شود.
منبع: metalpro.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب